sedan sist

Sen sist jag skrev här har jag hunnit med mycket. Pluggat, blivit sjuk, blivit frisk, fått förkylning, skrivit KS, arbetat på Branschdag Medieteknik (23 timmar), varit försvunnen?, jobbat och en hel del annat. Man tycker att inget händer men tiden bara går, men hur ofta listar man allt som hänt då? Nä just det.

Var väldigt oanträffbar/okontaktbar onsdagen den 18 - fredagen den 20 pga Branschdagen. Mycket jobb och mycket lite sömn men kul var det och kommer nog hjälpa till alla år jag kan och har tid där framöver. För dig som har noll koll om detta, kolla in www.medieteknik.com o kolla läget.


Hunnit med lite halsfluss och pencillinkur och även en förkylning på det. Jajjemen, kul vår med 4 olika förkylningar som bytit av varandra. Immunförsvaret ligger ganska nere nu så vitaminer är det som krävs, o vila. Blä så trött på vila.

Nu i helgen är jag ledig och åker till lilla Enköping för att spendera min långhelg där. Med familj och förhoppningsvis måånga vänner. I'll call you ;) Så det blir fint, lite plugg måste nog också hinnas med men det kan jag ju göra på nätterna... (??) Äh anywho.. Rock on.


vår o sådär

Vår och känslor brukar ju höra ihop. Även fågelkvitter, gräs, pollen, blommor och mycket mer. Men känslorna kan räknas minst lika många; ångest, förälskelse, nedstämdhet, lycka och många fler. Jag tror att det är en tid då något påbörjas eller avslutas, en ganska dramatisk årstid. Som att allt som legat under snö och kyla i vinter släpps fritt och allt blir kaos. Men mitt i all kaos är nog en känsla gemensam för de allra flesta - längtan till sommaren.

Jag försöker hålla vid mitt lyckliga jag som jag gjort ett tag, och det går bra. Det går bra nu. Men min längtan till sommaren innehåller också en längtan att komma bort, resa någonstans och se något nytt. Ska försöka spara ihop lite pengar så jag kan åka på någon spontan resa i sommar, det vore fint. Men med längtan kommer även lite planering, jag ska jobba vissa dagar och veckor i sommar och dessutom börja planera 20-årsfest :) Blir så sugen när jag ser alla vänner som fyller sina 20 år så jag får börja planera snart. Det måste bara bli av och så är det.

Så ja, en viss kväll.

sjuk, sjukare...

Alla är tammetusan sjuka just nu känns det som. Själv fick jag den fina avslutande halsfluss/bihåleinflammationen i onsdagskväll. Torsdagskväll blev jag hämtad och skjutsad till akuten av pappa, fick pencillin. Halvdöd på fredagen, på bättringsvägen lördagen och idag sådär lagom matt och dann men pencillinet gör verkligen sitt. Hurra för meducin :D Syrran är också sjuk, stackarn, hosta har hon åkt på. Men det löser sig, Malin ;) Faster som varit sjuk också och vänner som varit förkylda o sjuka. Men det är väl bra, så slipper vi det i sommar sen! Jag är bara glad för att min låånga tid med nån förkylning/sjuk-grej hit och dit kanske är slut och jag kanske får vara frisk för en gångs skull...

Ja så det var min helg och så där.. Hur var din?

bloggeri

Nä skulle ju skriva igår och var taggad som men icke då, då får blogg.se eller min dator för sig att sega ner allt. Så nu är det mesta av just den sprudlande entusiasmen borta men jag kan ju försöka iaf ;)

Vårkänslor nr 2 på topp! Finare o finare väder ger mig bättre o bättre humör. Men trött!? Elektro är mitt sömnmedel, förstår inte, somnar nästan varje föreläsning och övning i det ämnet... Nåväl, det är ljuset - säger mamma. Jag tror på henne så har allt sin förklaring.

Hade första KS i dismatten idag. Japp. Bara plugga inför nästa + inluppar i Elektro.

Helgen var ju bra! Jobba o jobba, sen lite påskmiddag med släkt o så, ut på söndag med syrran, Pauline, Lisa o Sara. Faen va nice det var, myspys innan hos Pao med vin, spinning, dans och sång ;) Sedan Joar där jag träffade många kära vänner! Massor av folk där också, pga Pudlarna? Nja.. Men kul att se ändå. Får se vad denna helg har att bjuda på, massa fint väder och ledig - det blir fint. Nåväl. :)

Inte lätt allt.

Nej allt är inte lätt. Jag älskar att diskutera och argumentera och filosofera och fundera... Sådan är jag. Men jag prackar inte på folk mina ideér utan jag försöker i största mån bara framföra dem. (för att bidra till diskussionen) Ibland uppfattas det inte som så, utan så fort jag säger nåt försöker jag "pracka på" (som det så fint heter?) dem det..? Visst vet jag att mitt kostval har konsekvenser, men vafan? Ät vad du vill och har samvete till så äter jag vad jag vill och har samvete till. That's it. Men tänk om, bara tänk om någon hakade på min idé? Inte skulle jag må sämre då, så varför ska jag hålla tyst? "Nej onödigt, Anna. Säg inte att du är vegetarian, stå för ditt och gör ditt men försök inte få med någon annan..."

Trodde inte att jag skulle hamna i den situationen heller. Jag har lärt mig så mycket och tagit till mig många ideér som min gode vän (förr iaf...?) Wabo delat med sig av. Ikväll förstår jag att jag beundrar honom på ett visst sätt. Nykterist och vegan. Känner att det vore fint att ses igen, och få diskutera med någon på "min sida"... :)

Jag är övertygad. Jag mår bra. Nu kör vi.

Ängel

Ja så var man i Enköping igen då. Kom imorse, åkte bussen från Sthlm vid 10.oo. Tant bredvid mig vid dörren ut till bussen: "Jag var ändå först!" Ehm jaha? Vi står bredvid varandra och ska med olika bussar, men hey! Du var först... Klart pensionärer har så bråttom, det är ju inte som att de skulle ha all tid i världen direkt? Busschaffis på V-ås bussen: "Ingen behöver trängas! Alla kommer med..." En busschaufför....osv...

Anyhow. Ska jobba lördag och söndag, samt äta en del godis. Bestämt mig för att bli Lacto-veggie nu så bye bye ägg - lagom till påsk och allt! Detta är dock bara en till anledning för folk att ogilla mig ;) Men men, prova vara en höna instängd i bur med en "sittpinne" själv då? Fattar inte det alltså! Folk köper ägg som tokiga nu i påsk, det förstår jag (eller?) Vadå ägg egentligen, hej jesus? Nej okej, men i alla fall... (...) Så ser folk ett big-pack ägg och tänker "Hej halelujah vad bra, slipper jag köpa många (ekologiska) paket med ägg!" Men de bryr sig inte om att det står klart och tydligt med relativt stor text: "ÄGG FRÅN BURHÖNS, MED SITTPINNE...osv" CRAZY! Blir fan förtvivlad, tänk för i helvete! Vad är det du stödjer!? Gah.

Anywho... Ut på söndag i sweet-Enköping? Jaa men häng med du då så kanske det bli någolunda skoj? ;)

Puss heeej..... (CK one - åååååååh)

En sån där dag.

Först och främst tänker jag erkänna att jag aldrig kommer att bli en riktig bloggare. Dock är jag en trogen läsare av andras bloggar, så ni får inte ge upp lika fort som jag! Ni vet nog för övrigt vilka ni är ;)

Dagen, ah den dagen. Det var ju tänkt att få med en del plugg. Men som det kan gå så blev det mindre än tänkt, med betoning på mindre. Äsch. Jag fann det mkt trevligt att se diverse avsnitt av Angel, sova, poppa en massa musik och ta en långpromenad. Ja, märk väl. Jag tog mig runt vägar jag inte visste att de ledde mitt in till stan! Så nu vet jag det.. :P

Imorgon ska jag pallra mig iväg till skolan för att få mer plugg gjort. Skulle bli fint väder också? Supernice.

Har en sån där riktig vårkänsla i kroppen! Vill bara träffa vänner, gå på långa promenader i solen och vara uppe länge om kvällarna. Studiemotivationen är rysligt låg :( Det är synd, men hoppas jag klarar detta ändå. Man måste ju njuta lite... Så vad säger ni Enköpingsbor, ut på söndag eller? Ring ;)

PS. Jag ska nu skita i kategorierna jag har, allt hamnar ju under samma ändå. Oh jä, jag är ingen bloggare :D

Sagoblomma

Jättebra helg! Malin kom hit i fredags, vi mest handlade o åt pizza o tittade på tv på kvällen men var mkt trevligt att ha sällskap av syster sådär en fredagkväll som jag annars skulle suttit själv på.. Sen lördag, igår, bar det av till Swahili Bob?s och göra klart min tatt ^^ (enormt-as-grymt-mega-nöjd med den btw) lite omtöcknade gick vi sedan runt lite på stan för att sedan bli lite sugna på Max-vego burgare.. Vi kan ju inte förstöra vår nyttiga helg vid det här laget... Handla lite tröjer o sådär sen hem, hyra film o titta på. (Malin somnar 21.oo) ;) Jag är imponerad :P

Idag vaknade vi tidigt, gå ner på stan i värsta fina vädret och göra en heldag på stan med många inköp och en dyr fika! Sen bye bye, Malin åker buss..

Bästa helgen på länge med systeryster - du är bäst!

Om du tycker att du känner igen detta har du förmodligen redan läst min "dagbok" på helgon.net. Kan inte välja var jag ska skriva, än.

Vill avsluta med att vara så ego o säga att jag ääälskar mina sagoblommor. Henrik på Swahili Bob's gjorde ett gryymt bra jobb!