klara blommor

Åh idag blev mina blommor klara, efter 3,5 timmar så sitter dom där. Överlycklig ^^

Malin är här också, hon kom igår o åker imorn. Roligt att ha henne här :)

Nu ska vi softa o glo film. Tack o hej, skriver mer sen.

CV osv

Har CV och personligt brev klart. Nerverna på topp och redo att söka jobb - trodde jag ja. Ringer chefen och det visar sig att jag faktiskt får jobba ungefär lika mycket som förra sommaren. Oh happy me! Slipper jag söka jobb... Dock vore det trevligt med ett caféjobb här i Stockholm. Men kanske till hösten då. Skulle gärna vilja jobba lite i juni också, eller så reser jag runt lite då.. Det vore ju något.

Bra dag i övrigt! Underbart väder och med tanke på att jag inte behöver söka jobb idag så hinner jag faktiskt gå på yogapasset i eftermiddag. Var uppe med tuppen och gick ut på gärdet o promenerade. Så skönt!

På lördag ska mina blommor bli klara - längtar! Oh happy day.

måndag

Måndag = bra dag. I alla fall idag. Vaknade på strålande humör, det är solens förtjänst. Kvittrade tills jag kom in på första föreläsningen. Somnade nästan när det var dags för andra...men det gjorde visserligen de flesta så det räknas inte.

Helgen, oh ja. I fredags drogs det iväg på Phösar Internatet PI (3,14...) och till Osqvik. Där var det lite seriösa snack men mest gasque, sång, dricka, bastu och fest! Till fyra på morgonen höll vi igång, trevligt mysigt. Sliten lördag, hem till mor o far i Enköping. Jobb och våffeldag söndag. Hem till Sthlm igen. Oh yes.

Följde med Mickan, Adam och Cissi när de köpte glass efter skolan. (bästa vädret ever idag) Så satt vi vid KTH?s borggård och mös. Sedan gick Mickan och Adam men istället kom Petter förbi och ca en timme dödades bara sådär. Vidare till Karlaplan för att inhandla mat o hårfärg. Allriight! Trött nu ^^

Systeryster kommer hit i helgen? Jaa :)

Tystnad tagning!

Vänner

En sån vän har jag aldrig haft, men vet inte om jag velat ha? Jo velat ha har jag velat. Kanske vill? Men kanske inte kunnat, kanske inte kan. Vänner, det har jag :) Men just nu talar jag om sådana där riktiga vänner som man träffar jätteofta och ringer till och pratar med bara för att man behöver det. Ett behov, är det det, det är? I så fall skulle jag förstå. Jag har lätt för att vara ensam. Förutom när tankarna irrar. Men en sån jättebra vän, det skulle vara nåt. Tur att jag har Malin, för någon annan skulle aldrig kunna känna mig så bra som min syster gör. Tycker vi hörs för lite och ses för lite bara, men så blir det väl när våra liv ser så annrolunda ut. Malin är i alla fall den enda som vet allt om mig, älskar dig syrran.