tokit bra!

Jag har numer, officiellt sommarlov! Snart får jag också veta om jag klarat Elektro'n och har jag det har jag därmed klarat av ettan! Vilken känsla, nästan som att ta studenten all over igen! Som alltid när något jobbigt är klart kommer man bara ihåg alla bra delar utav det. Tur är väl det, annars kanske vi inte återvänt i höst! Men det är ju så det är, alla goa människor - studenter och korridorsvänner bland annat som får en att orka med allt annat. Sån härlig stämning överallt, först plugga inne på rummet i korridoren och komma ut i köket sedan, laga mat tillsammans och skoja en massa ^^ Eller ses i skolan en hel helg för att plugga och sedan ta en tenta-öl när tentan är gjord. Det är fint!

Känns bra att ha det här. Men ska också bli hur fint som helst att komma hem till Enköping och catcha up lite med gamla gooa vänner och systeryster! Saknar er som satan. Finemang! Är så glad så jag faktiskt sitter här och ler, fånigt va? Haha, lyssnar på radio, skriver blogg o ler ^^

Härligt liv! Och just ja, tokit bra!

underbart

Ja, det är ju inte särskilt många som läser här. Men å andra sidan är det medvetet, gör inte reklam för min blogg. Då skulle ju människor som känner mig känna mig allt för bra så att säga... Eller? Nåväl, jag skriver väl här för att först och främst få skriva av mig och för att uppdatera gamla vänner som kanske inte träffar mig lika ofta nu ;)

Sen sist har det säkert hänt mycket... Men outstanding händelser är väl bland annat en till korridorsfest som ägde rum förra helgen. Galet bra fest! Om man bortser från diverse stölder och att det var ohyggligt stökigt i korridoren efter! Ibland de diverse stölderna så försvann min iPod (som många redan fått höra, min bästa vän), Fredriks mp3 och en killes visakort. Lyckat. Min skål #2 gick sönder också - enligt traditionen hittar jag den dagen efter i 2 skärvor på golvet! Awsome.

Jag har dessutom haft tentaveckor och skrivit en elektroteknik-tenta, igår. På måndag går den sista tentan av för stapeln och den kallas Diskret Matematik. Så jag tror, nästan, att jag klarat hela ettan utan något eftersläpande till tvåan! Woho! Sommarlov - here I come.

Min bästa vän, del 2. Eller nåt? Jag införskaffade i alla fall en Sony mp3 igår. Fy jävlar vilket grymt jävla underbart ljud! Ljudorgasm som jag för tillfället så fint uttryckte mig igår. Men det är sant! Anna is back. :D


För den som undrar var jag håller hus i sommar kan jag berätta att jag kommer nog vara 70% i Enköping och kanske 30% i Stockholm dårå. Så tveka för fan inte att ringa ;D Puss hej för denna gång.