071129

Detta mörker ute, med tillhörande snö, regn och kyla. Det gör inte gott för mig. Det måste vara det, är så trött... Äter mina vitaminer som jag ska, jag lovar. Känner att vi alla kommer ha ett välförtjänt jullov (eller julledighet om du hellre kallar det så...) snart. Nya fräscha tag inför en vårtermin känns bättre. Lite skoltrött nu ja.

Det som var mest givande med den här dagen var faktiskt informationsmötet om utlandsstudier 17-18:45. Glad att jag stannade, trots att jag flera gånger under dagen hävdade att det aldrig skulle gå på grund av min trötthet. Jag vill studera utomlands. Men var? Här har ju vi på Media en liten nackdel att vi inte funnits såå länge, yngsta programmet på skolan (civ.ing) så vi har nog färre studenter som varit iväg och det finns färre platser vi kan åka till om vi verkligen vill tillgodoräkna våra poäng. (det var en lång mening..) Jag har nog funderat och vill i alla fall åka till ett ställe, ett land där utbildningen hålls på Engelska i alla fall. Där utesluts hela Europa nästan. Schweiz hade lite engelska tror jag...hm. Men funderar väl lite på Singapore, Schweiz, Kina..kanske Holland? Lite kontraster där. Fundilura lite på det och snart sova tror jag. Ansökningar ska in innan 22 januari...

Imorgon åker jag till Enköping för att jobba i helgen.

071128

Projektfylld dag med lite flum (lite?), Ben&Jerry's, mer flum och lite bloggande. Sedan hem och laga mat på lite smått och gott i från frysen - inte så gott men hey... Pyssla lite med bilder i Photoshop, ringa mamma och titta på Bonde utan fru (jag vet att det inte heter så)

Inte så spännande säger du, nej säger jag, det har du rätt i. Spännande nog är väl denna Komrum kurs, helt slut blir vi i våra stackars huvuden av allt flum. Tror det ska finnas lite smått och gott här http://ageingmodernity.blogspot.com att sätta tänderna i. En itelienare som håller i kursen, en italienare som är designer. Dessutom ska han försöka kommunicera med oss teknologstudenter på knacklig engelska, this might be fun, tänker du. Och du hade rätt.

Sitter precis och funderar på julen och nyåret. Tänker nog medverka på en tentapub den tjugoförsta december, sedan är det som välbekant julafton den tjugofjärde december. Den trettioförsta december råkar det bli nytt år sedan framåt midnatt och då ska jag väl också hittat på någe - det är ju tradition, trots allt.

Det verkar som syster tänker komma hem snart? Det är nice! Men jag vill hinna dit och hälsa på först ju. Men skulle vara fint att ha henne hemma här till hands igen, så blir nog Felixen glad också..

Familjen är bäst..


071126

Baka baka liten kaka. Typ, eller lussebullar! Ja precis, jag menar det.. Lussekissar! Smått flummig dag i skolan, följs av att jag går och införskaffar en datorväska (hurra!) och en 5 meter lång nätverkskabel så jag kan sitta i sängen och vara social. Orka fixa routern någon gång, hehe... Äsch, den var billig.

Jag väntar på att degen ska jäsa. Hm. Jag blir lite rädd för det jag tänker ibland, så då slutar jag tänka - men då blir andra rädda. Hur ska jag göra då? Hehe. Inte lätt att vara liten alltid... Mitt råd, till mig själv, är - ...

Anywho, mys för mig!

071125

Vilken helg! En bra helg. Lite halvtokig och galen om kvällarna men tyst och lugn på dagarna. Här vänder vi på dygnet. Idag kan jag tycka att jag har kunnat  "få ut mer" av helgen. Alltså varit mer aktiv, pluggat eller gjort någon nytta. Men å andra sidan så ska jag ju göra allt det i veckan som kommer, och jag har faktiskt haft en kul helg.

Ikväll blir det movie night med mig själv och Coca Cola Zero. Dricker nästan aldrig läsk och idag var jag bara såå sugen på just Cola Zero, I wonder why? Hehe. Eftersom Sagan om Ringen ska gå ikväll på televisionen så tänkte jag titta på den... Var ett tag sen och den är lagom bra för att hålla mig vaken.

I veckan som kommer ska två projekt jobbas med intensivt, det ska bli great! I helgen sedan, så jobbar jag i Enköping. Det är julmarknad på jobbet så lär bli galet mycket folk som ska äta. Vilket i sin tur resulterar i mycket disk och spill förstås! Första advent på söndag! Och fira lilla kusinen som fyller stora 18 år!

Jag mår så bra så jag nästan skäms.

071122

Lång torsdag. Anna är nu, alltså jag, är nu..faktiskt, som du kanske redan märkt.. Jättetrött.

Men vilken toppendag det varit! Projekt #2 började vi med kl 9.00. Projekt #1 sedan vid 17.00 och vi har dessutom lyckats med framsteg av båda. På kuppen har vi också hunnit klämma in lite nöje, skratt och skvaller. Kvällen slutade med lite porr-aktig forografering av grönsaker till vår alldeles egna och galna kokbok! Ja du kommer inte tro dina ögon, eller dig själv, när du ser vad miss garlic kan göra, eller för all del miss chili...

Hittat lite släktingar på Facebook också, skoj! And I know there's more out there....

Börjar smått tröttna på korridoren. Men trivs ju så bra här inne på mitt rum... men saknar alla de som flyttat.

Det kommer inte bli mer vettigt än såhär av mig just nu. Rock on ;D

071121

Idag fyller Cissi och Niklas år! Grattis och hurra hurra hurra hurra! Födelsedagar och presentationer har definerat dagen. Hela dagen, mer eller mindre, gick åt till presentationer i nya kursen Kommunikativa Rum. Intressant och sövande.

Mina föräldrar ska till Irland, Dublin och hälsa på syrran i helgen. Jag ska dit lite senare, it will be great! Men syster vet inte om de har pepparkakor där, eller lussebullar men i alla fall så har de ingen glögg! Vad jag skulle ta mig till utan pepparkakor, lussebullar och glögg under vintern/julen har jag ingen aning om! Säkert något drastiskt... Så jag ska ta med nå flaskor glögg till syster i alla fall, kanske pepparkakor också. Lussebullar ska vara hembakade om jag ska ta med det, så tveksamt att det hinns med...

Jag köpte två böcker idag, en lättsam och glad bok som kan vara mys att läsa nu i höstmörkret och så Dan Browns I cirkelns mitt eftersom jag läst de andra av honom nu. För att sluta cirkeln liksom, ha..ha.

Full projektdag imorgon, presentationer på fredag och sen happy happy helg!

Måste man ha en rubrik?

Att hitta på en fyndig rubrik är ju det svåraste med att skriva här så nu har jag suttit och funderat en stund och nog kommit fram till att hädanefter skriver jag bara dagens datum. Keepin' it simple.

Vaknade av min wake-up light i morse, lugnt och stilla. Den verkar vara min grej, för de som är påverkade av mörkret och uppskattar solens strålar på morgonen bör skaffa sig en sådan under vinterhalvåret. Sen antar jag att under sommaren kommer jag att behöva gå upp väldigt tidigt om den ska ha någon verkan...

Äter keso-glass till frukost för att någon mindre vetande individ i min korridor skruvat ner kylskåpet till nollgradigt. Jag har haft ett annat namn på denna människa under dagen men det känns inte rätt längre.

Crazy i skolan. Började med en timmes skvaller, vilket passade fint. Föreläsaren kommer 9.oo. Men det är ju inte första gången som informationen inte gått fram. På Media - information och kommunikation, kommer informationen inte fram. Man undrar ju ibland..

Nytt projektarbete och helt galet och kul ska det faktiskt bli! Euro eller svenska kronan? Vad betyder de för oss och varför är vi så fixerade vid just denna typ av papperspengar och mynt när vi ändå bara har pengar på banken som vi slösar bort med ett plastkort? Lång mening. Förlåt Nina.

Kanelte och Simpsons.

New

Nu har det gått ett bra tag sedan sist. Mycket har hänt.

Sommaren jobbades bort mest. Fick massa jobb, de ringde stup i kvarten. Så jag var i Enköping hela sommaren. Det var därför det blev som det blev antar jag. Han var tidsfördriv och inget annat.

Väl hemma i Stockholm började vi med mottagningen i augusti. Sedan började studierna och allting blev gradvis mörkare. Jaha, höstdepp i år igen. Tror det är på väg att bli bättre nu i alla fall.

Nya tag. New. Nytt nu!