080427

Jag är ledig idag, det var som tusan! Länge sedan känns det som... Men denna vecka som kommer blir ju visserligen också lite ledigt eftersom vi inte har skola på torsdag och fredag. Försökt vara lite vettig idag, dammsugit (städat upp efter mitt självmordsbenägna glas..), pluggat (lärt mig lösa derivator och integraler för femtioelfte gången..), eh, softat..vilket jag tycker är rätt nice! Inte varit ut så mycket än, men hoppas på en liten promenad eller något framåt kvällen.. Hoppas på att få ett visst sällskap också, vore fint.

Annars? Mja, i fredags så såg jag till att haka på det glada gänget som hade haft mottagningskonferens under dagen (som inte jag var med på pga distansPhös grejen ;)) Änywho, mycket mys med medianer och dataloger vid KTH och Ugglan. Lite öl, lite brännboll, o kubb..tydligen.. jag var mest med på ölen ;D Sedan lite mer mys i Escapen (blev det rätt nu?) i alla fall, Datas sektionslokal. Där skedde lite ölprovning (för mig i alla fall), nyskapande av media-shot! och singstar.. Men det är även helt okej att gömma sig i mörkret, haha. Sedan blev det Harry B James för Kivi, Oscar, Jocke och mig. Blev inte så länge men nu har jag ju varit där i alla fall :)

Upp och jobba igår, har inte så mycket mer än så att säga. Det gick bra, hade rätt lite att göra...

So ehm, kanske borde förvarna Enköping att jag lär dyka upp där i Valborgs-krokarna ;)

080423

Tiden går. Det kom jag på igår när jag räknade veckorna som är kvar tills jag åker. Detta, ska väl nämnas, sker med mycket blandade känslor. Alltså.. att åka. Men jag bestämde mig för att bli lite snällare inställd till tanken och tog därför tag i ett antal saker som behövs göras innan. Till exempel så ska det ansökas om visum, ska vaccinera mig, ska hyra ut min bostad, ansöka om studiemedel från CSN, fixa försäkring, knåpa ihop en studieplan, fixa flygbiljett osv. Detta ska ske innan juli helst.

Jag vet inte hur skolan kommer att gå nu. Jag vet inte om jag bryr mig? Tyck att jag är dum, gör det, det gör jag med. Men bara kan inte, kan inte fixa allt. Skola, jobb, träffa vänner och familj + ha ett liv. Låter inte så mycket när man radar upp det så men som sagt, tiden går.

Solen och våren är i alla fall här och de små knopparna, blommorna och allt det gröna är bara bakom hörnet! It's gonna be good. :)

080417

När man talar om bloggen... Så är det kanske dags att skriva lite. Oj, nu kommer jag inte ihåg när eller vad jag skrev sist så ursäktar mig redan nu för eventuella upprepningar.

Det är vår, check. Den vet vi. Den är härlig att veta. Jag fick lön den 15:e, hurra - det firar vi med glass! Lyckades vi även bestämma att varje lön nu ska firas framöver? Det var ju kul i så fall...

Jag har fortfarande inte hämtat ut mina jekla brux, det där kommer ju bara inte alls att gå bra? Ahja! Orka, nej livet är för kort för att oroa sig (mig) för sådana saker! Jag tycker om att vara glad nu och fokuserar på det... Absolut bäst är att ha sitt eget lyckopiller, det är bäst, han är bäst.

"Jag klippte mig idag." Hah! Nej det gjorde jag inte, men Stina klippte mig. Rock-Stina från Dalarna, hon vet hur jag vill ha mitt hår. Så nu är det grymt urklippt och känns jättetunt, men funkar tokbra att fluffa upp... So I'm happy. Men ska fixa färgen också, mörkbrunt, rött eller svart är frågan! Bidra gärna med åsikter.. (ojoj vad alla kommer att tok-kommentera nu va, inte nej) ;) Änywho.

Ska bädda sängen, plocka upp min tvätt och räkna lite Sannolikhetsteori och Statistik nu. Tjo ;)

080412

Grattis Mamma. Ja.

Jag tycker inte om att göra bort mig... lätt hänt dock. Dumt. Enköping is only bad for you!

080411

Mja, fortfarande lite kluven är jag. Men jag försöker fokusera på de bra saker som händer och inte de jag mår dåligt av just nu. Får ta igen det sen, jisses, det är ju bara jag som sätter all press på mig. Lugna ner sig!

Just nu sitter jag i Enköping och glor. Mja inte världens roligaste stad men den innehåller några av de bästa människorna i världen. Mor min fyller år imorgon, då blir det (smörgås)tårta på tårta! Sedan kanske ut en sväng med Lisa, vi får se. Sedan bär det av mot Arlanda och jobb på söndag. Sedan ny vecka, woho!

Fått mitt sommarschema... V 22 pluggar jag till omtenta. V 23 jobbar jag och skriver omtenta på onsdagen. Sedan jobbar jag på Arlanda V 23 - 28. Helgen efter midsommar blir det nog jobb på Hamnfestivalen i Enköping. Sedan har jag ungefär en vecka på mig att packa och fixa det sista inför Singapore. Sedan kommer jag hem kring den 1:a december och ja.. sedan välkomnar vi väl år 2009 där någon gång ^^

Känns väldigt utstakat men oj vad jag vill att oväntade, bra grejer ska hända, så som alldeles nyligen... Sådant är tokbra. Mer tok till folket.

080408

Känner mig väldigt kluven nu. En del av mig mår så bra och är så glad. Men en annan del av mig är inte riktigt med. Känner mig otillräcklig, eller har jag bara tagit åt mig för mycket? Känner att jag kanske tagit mig vatten över huvudet och gett mig in på något jag inte klarar av? Jag skulle vilja känna mig bra på det jag gör. Skulle vilja ha ett jobb eller plugga en utbildning som jag är bra på. Ska jag gå 5 år i skolan och känna mig medelmåttig/dålig på det jag gör? Hur kul är det... Sen jobb, ja, det måste jag ju ha så att allt ska gå runt.

Dagen som började med bästa morgonen, råkade sluta i värsta kvällen.

080403

Hej och välkommen till en konstig torsdag. Mycket bra kväll igår dock, som nästan smittar av sig på denna dag så den blir bra. Men ville inte riktigt på föreläsning imorse, gick dit ändå och det var ja.. jag tror jag talar för alla som var där när jag säger att det var som en käftsmäll. Ungefär lika nice. Så lagom nedslagen gick jag hem efteråt. Laddade med Prosam-kompendiet och började skriva. Hoppas de godkänner min essä. Skrev även ihop en stipendieansökan och mailade lite. Kändes bra. Sedan somnade jag och vaknade med skum huvudvärk och flimmer för ögonen...skumt.

Bästa Lubbe har hjälpt mig få hem Lake of Tears och snacka om att det är nostalgi. Vet inte riktigt var jag ska ta vägen, det finns så många jättebra och jättedåliga minnen till dessa låtar. Men för det mesta ryser jag, tycker om detta band.

Hörde på tv för någon dag sedan, någon klok människa sa att vi människor alltid är påväg någonstans, för att det är så man ska göra och kanske nödvändigtvis inte alltid vad vi själva vill. Men det är så vi ska..göra. Men denna kloka människa menade att vi borde stanna upp i vardagen och leta upp lite lycka inombords, för den finns alltid där, oavsett vad vi går igenom. Det är bara skalet utanför som kan bli mer eller mindre hårt att komma igenom. Jag är skoltrött nu, men jag hoppas att det är det här jag vill. Jag hoppas att jag är på rätt väg. Jag hoppas att jag klarar det men jag hoppas även att få stanna upp och hitta den där lyckan ibland också. Konstig dag.

080401

April april! Nej jag var varken lurat någon eller blivit lurad själv idag, tror jag? Nåväl. april har anlänt i alla fall och det med vårvädret! Nu sa ju visserligen min mor att det skulle kunna regna någe i veckan också men men... Annars är allt rätt bra. Jobbade i helgen med vissa svårigheter och vissa bra stunder. Jag säger bara det, prata inte ryska eller danska med dig, för förlåt men jag förstår inte då! Tokar...

Sen skola igen och jag får väl medge att det var svårt att gå upp igår morse, även denna morgon trots att den var sen... Denna helg är jag ledig! Hurra vad skönt det ska bli. Ska hänga med lyckopillret och så kanske syster kommer över till storstan för att hälsa på! Tackar ganska frekvent nej till jobb, men det gäller bara denna vecka, damn they want me. Nästa vecka kan jag jobba om så behövs! Då ska även helgen firas med en trip till Enköping...

Annars vågar jag nästan ana vårtecken lite överallt. Det är ljust på morgonen och kvällen, fåglarna kvittrar glatt, jackorna blir tunnare och folk börjar se på varann. Då uppstår även det här fenomenet med att folk går och blir kära. Kära stockholmare, kan ju låta fint i teorin men hey! Lite respekt ;)

Lite rolig/läskig händelse i tvättstugan idag också... Vet inte riktigt om jag ska bli smickrad eller rädd? Säger då det, flirtiga stockholmare - lite respekt!