081229

Nu har jag hunnit ikapp! Tankarna är på plats. Har ännu knappt pratat om min resa med någon, ingen frågar och jag har varit glad att inte berätta. Men jag har mycket på lur nu ska ni veta, små anekdoter kommer dyka upp titt som tätt! Jag har landat i allt som finns att landa i här hemma. Fått umgås med familj och mycket vänner och nu har jag även flyttat till min nya lägenhet i Stockholm. Det känns bra att ha mitt egna igen, fast kan knappt kalla det för det när mina föräldrar ställt upp så mycket med inköp, inredningstips och hjälp på alla sätt och vis. Men det är mitt, lilla krypin!

Lite ofrivilligt singel kan man väl säga att jag är också. Men jag börjar come to terms med det nu och peppar för ett glatt singelliv istället! Lite ny musik och bara att få träffa vännerna är nog med pepp! Också tack vare mammas tillrättavisande prat om mina "gamla flammor".. Haha mamma är bäst.

Julen var lugn, hemma med mor, far, syster, farmor, mormor och två katter. Lagom mysigt. Sen gjorde jag misstaget att gå ut i Enköping på Juldagen. Jag har sagt det förr (!!) och jag säger det igen: Aldrig mer ut på Joar i Enköping! Men det var förstås kul att träffa några gamla vänner, de var få i år... Bara 18-20 åringar på Joar nu för tiden? Gammal? Hehe.

Nyår planeras (eh ja..) fortfarande. Ska i alla fall spendera kvällen med bästaste Cissi och Mickan, mina lyckotroll :P Antingen blir det lugna gatan, med bara oss tre. Eller ett efterkör på det någonstans. Eller Bromma... We'll see. Kanske kan sparka igång denna blogg igen, vi får se. Nöja sig med detta inlägg nu får man jaa...

081221

Jisses. Jag har knappt hunnit med någon vettig tankeverksamhet dessa dagar jag varit hemma. Helt snurrigt. Träffat vänner, familj och släkt. Varit i Stockholm, gått på konsert, flyttat in i nya lägenheten och gått på tentapub. Feeling alive. Jag trivs här hemma, speciellt i Stockholm. Som flickorna och jag sa igår, vi är som en familj här. Opeth var jättebra i torsdags, tentapuben var great igår och jag har fått liite ordning i lägenheten. Nu är den invigd i alla fall ^^

Jag hinner inte skriva mer nu, ska packa en liten väska och åka till Enköping... Blir där över juldagarna. Snart back in Stockholm...

081213

Alldeles för mycket har hänt sen jag skrev sist, så för bästa uppdatering får du faktiskt kila in på resdagboken.se och leta efter AnnaKve. Där har jag skrivit ner det mesta. För nu tänkte jag inte ta upp något om det.

Utan mer om faktumet att jag åker hem imorgon! Hem, till Sverige. Stockholm, Enköping. Jag känner mig så redo för hemresa, inte bara för att packningen nästan är klar och för att jag bokat taxi till flygplatsen imorgonbitti utan för att jag är klar med Singapore. Jag är klar med Sydostasien för ett tag nu. Väldigt klar. Nu vill jag hem och fira jul med familjen och umgås med vänner. Fan vad skönt.

Jag är jätteförvirrad! Kan inte sova, knappt äta. Jag skakar och tänker på 1000 saker samtidigt. Jag antar att jag bearbetar allt som varit och samtidigt försöker se vad som komma skall. Skönt att få lite sorted out. Det är dags, nu jävlar. Jag kommer hem till Sverige med förväntningar och förhoppningar.

För den som känner för att skicka ett välkommen-hem-sms imorgon så går det bra efter klockan 20:00 ;)

Honey, I'm coming home.