080229

Skottdagen idag! Hurra? Nåväl, hade lab idag men det gick ju ganska smärtfritt! 2 timmar tog det ungefär, men beräknat var att den skulle ta 4 timmar. Nöjd! Så jag tog en promenad och köpte en vårjacka som jag provat igår på H&M... Trodde jag ja! Det var inte alls den jackan jag provat utan en helt annan i samma stil och tyg men det var absolut inte den! Fan, dumma Anna. Så nu måste jag gå tillbaka med den snarast! Men det kan jag nog göra imorgon, då även Malin kommer o hälsar på! Det blir fint det.

Fick en liten impulsgrej idag att jag borde köpa 4 bandit boat biljetter och försöka få med mig 3 pers (som är villiga att åka med mig + köpa biljetterna av mig) Men dock gjorde jag inte detta, fortfarande grymt sugen! Men om du vet någon eller om du vill följa med på Bandit Boat V, 26-27 april så snälla hör av dig! I wanna go...

Jobba imorgon till kl 14, sedan är det Tentavecka nästa vecka. Nice! Påsklov here we come...

080227

Idag fick jag lön, men bara litegrann. Ringde även jobbet (det gamla) och sa att jag vill köra på det här nya. Men eftersom jag har (hade?) en toppenchef så förstod hon precis och önskade mig lycka till. Passade även på att säga till att jag gärna jobbar på Hamnfestivalen i Enköping i sommar, helgen efter midsommar. Det var ju grymt kul förra året så det gör jag ju gärna igen! Så, jobb = OK.

Allt annat då? Jo tackar som frågar, jag trivs fortfarande med att vara själv (läs: singel) för jag skulle nog ärligt talat inte ha tid med annat! (läs:karl) Plugget tuffar också på, jag känner mig inte särskilt orolig och snart är det tentor.. Vi får se hur det går. Nu har jag i alla fall valt ut 8 kurser jag vill läsa i Singapore, får läsa 5 av dem hoppas jag.

Nu ska jag läsa i Datakom-boken och sedan är det ju Men in Trees ikväll på tv ;)

080225

Lönemåndag, CSN-noja och en hel del har redan hunnit hända denna vecka. Bra start! Inte lika trött idag (bara lagom). Till skolan 08.00 där dagen började med en föreläsning i Databasteknik, sedan fortsatte dagen med en Databas-övning kl 10 - 12. Här passade min och Mickans mage på att sjunga ikapp, men vadå, lång dag ju ;) Haha.

Änywho. Åt lunch och fixade sedan mestadels av nya läxan med goaste girlsen, Cissi och Mickan. Efter detta fina plugg besökte jag studievägledare Ewa Axelsson och kontaktperson för utbytesstudier Patrik Gärdenäs för att prata om studier, specialiseringar, ansökningar, kurser, osv osv. Så nu har jag lite mera koll, men still - det är mycket att göra! Men det är roligt att planera sin framtid!!

Fått reda på lite smått och gott om min fortsatta utbildning och mina studier i Singapore:

Jag åker till Singapore kring den 20:e juli och kommer hem någon gång i december.
Jag funderar på att läsa specialiseringarna IT-management och Tryckt kommunikation.
Jag har hittat 7 intressanta kurser på NTU.
Det är jag och ca 8 killar som åker till Singapore från Medieteknik.
KTH-bostad kan sköta uthyrningen av min lya.

Fina grejer det där! Ska pilla mer med ansökningar imorgon.

080224

Innan jag totalt bara jättesomnar så tänkte jag skriva några rader om mitt liv. (här skulle jag lägga in en dramatisk paus och harkla mig sådär teatristiskt innan jag fortsatte) Anywho. (parenteser är bra och de används i vidare utsträckning vid tilltagande trötthet)

Att göra: (To do)
Läxan till Databasen imorgon (görs på föreläsningen kl 8, ny läxa kl 12)
Ansökan till Nanyang Tecnological University (officiell ansökan vilket betyder sjukt mycket jobb!)
Söka stipendie för utlandsstudier (även här, sjukt mycket jobb!)
Fixa vaccin-shots (oh ja, så jag inte blir sjuuk!)
Läsa ikapp i Datakom-boken (typ 600 sidor?)
Träna (spinning, styrka, yoga?)
Pierca (valfri kroppsdel)
Jobba (tjoho, nytt och kul jobb!)
Leva (vänner, fest, städa, tvätta, plugga, fixa håret, måla naglarna, handla - you name it)

Detta ska då inte riktigt göras i denna ordning det står men göras det skall det!

Helgen blev inte direkt som jag hade tänkt mig, men fått lite updates av familjen i alla fall och det känns bra!

Eeeh..God natt? (nej, jag ska inte egentligen sova riktigt än, men kändes fint att avsluta med denna icke så sällan förekommande fras)

080222

Bleh! Nu har jag feber igen och en ond huvudvärk. Detta var ju inte direkt planerat, dåligt till den här helgen ju. Har legat halvdöd vid tv:n hela dagen, inte ens pluggat... Imorgon ska jag jobba och gå upp vid kl 3! (på morgonen) och sedan direkt till Enköping... Lär ju bli Alvedon för hela slanten.. Nåja, hoppas jag är frisk till nästa vecka för nu har jag verkligen mycket att göra!!!

Ha en trevlig helg!

080219

Nyheter är det faktiskt rätt gott om just nu. Fick beskedet i fredags om att jag faktiskt får åka till Singapore, Nanyang Technological University i höst och plugga! Det kommer bli såå bra och så kul! Kräver mycket förberedelser bara men det fixar vi, åker ju ändå inte förrän i slutet av juli, kanske lagom till min födelsedag! Blir borta en termin, så antingen är jag hemma till jul igen eller så stannar jag kvar och reser lite efter plugget är avklarat. Jag vill se Malaysia, Thailand och Indonesien i alla fall, hitta på lite resor på helgerna sådär ^^

Så har jag ju faktiskt ett nytt jobb här i Stockholm (eller nästan i alla fall) på Arlanda, där jag kan stå till tjänst med kaffe och annat smått o gott till resenärerna... Provjobbade lördag och söndag, kändes bra.. Jobbar nu på lördag också. Finemang, sen ska jag till Enköping direkt efter och hälsa på la familia! Bra helg blir det nog...

Jaa, detta är nytt, och vad mer? Ja nya..saker och känslor men det är inget vi skriver om. Jag mår bra nu i alla fall. Plugga på, jobba på och ha lite kul också!

080213

Det är skönt att veta var man är påväg, och det är skönt att veta vad det är man vill just nu. Det blir som en försäkring, en trygghet och något som man borde vara väldigt nöjd med. Visualisera din framtid, vad vill du se? Vad är det som kan få dig att må ditt bästa just nu? Vad är det vi behöver ändra på?

Det är värt att må bra och trivas med sitt liv. Det är helt okej att vara förvirrad ibland, inte veta hur man ska göra eller hur saker och ting ska bli... Så länge du hittar tillbaka!

Det går bra i skolan, ska provjobba på lördag också.. Det ska bli intressant. Samtidigt kommer en korridorsfest äga rum här, så får väl se hur livat det är när jag kommer hem igen!

Just nu är jag bara i väldigt stort behov av sömn.

080207

Det är sådan tur, jag har sådan tur, att ha såna fina vänner. Jag vet ju det, men ibland är tankarna elaka och tar bara fram sådana tankar som får en att må dåligt. Varför fungerar jag (vi?) så? Som jag nyss sa till mamma, jag tänker som Einstein när det gäller dåliga saker...

Ska försöka hålla mig sysselsatt nu ett tag framöver. Ägna min tid åt skolan, nytt jobb(!) och mina fina underbara vänner. Jag ska hålla mig i Stockholm ett tag framöver också, och riktigt boa in mig här! (efter 1,5 år...)

Extra många kramar till Mickan och Cissi idag, tack för kramar och smileys på färgglatt papper ;) Ni är bäst...

080206

Det går inte längre. Det kommer att gå, men inte dessa kvällar. Jag var..är uppriktigt glad och lycklig över hur mitt liv ser ut. Tror jag. Men..ibland tar allt svårt över, alla svåra tankar och beslut. Jag saknar, jag saknar människor som fanns i mitt liv förut! Jag saknar Andreas som var min bästa vän, jag saknar Lisa, jag saknar Pauline och Sara. Jag saknar Simon, Niklas och Pierre.. Jag saknar Mikaela och Katarina. Jag saknar min syster.

Ja, jag känner mig ensam. När jag tänker på alla..allt och ingen finns här att prata med, eller bara få..jag vet inte, tröst av? Lägger på telefonen för att jag inte kan prata längre, för att jag inte får fram några ord. Men ingen ringer upp.. ingen svarar på mail.. Det är inte stackars och det är inte synd om. Jag bara måste ta tag i detta. Fan, nu kom allt för fort..det vände för fort.

Jag vill vara jag, men ibland önskar jag att jag hade andra egenskaper eller sa helt andra saker...och jag vill ha lättare för att..komma nära. Det blir ljust imorgon.. Känslo-vampyr?