080530

Snart är det juni och just därför fick jag för mig att faktiskt ordna lite saker igår. Sa upp min lya hos SSSB, så nu kommer jag att vara bostadslös från och med den 31 juli i år. Så skrev jag ut en massa Datakommunikationsgrejer i skolan för att kunna plugga. Så otaggad som det bara går!

Jag har fortfarande ca 1000 tankar och känslor som springer runt och för en jävla massa liv just nu. Hoppas att det lugnar ner sig snart... "Lurad" "Trött" "Glad" "Ledsen"... osv.

När jag blir stor ska jag sluta tänka. Man får inga paket av tomten om man tänker för mycket. Allting går dåligt om man tänker för mycket.

080527

En ny dag, en väldigt ny dag. Den började måttligt konstigt. Sedan träffade jag Lisa på Centralen! Så blev det, shopping (not!), mat, massa snack, öl och solsken heela dagen. Finfint! Jag har tur som har så bra vänner och det är jättekul att just ha kvar en så gammal vän som Lisa.

Köpte solbriller och gick till en Phonehouse-butik och fixade förlängt Telenor-grejs.. Så fick jag ett sprillans nytt headset av honom också, sschysst! Så det ligger på laddning nu.

Hejdå, hejdå...

080523

Ta det piano, tack Malin jag ska försöka! Men idag har det varit som vanligt när vi skriver tenta. Förutom att jag inte drömt om tentan inatt! Men samma korta andningstag när vi går till skolan, och idag fick vi springa till V också för att ingen av oss kollat var vi skulle vara... Jag vet inte hur denna tenta "kändes".. Inte alls faktiskt. Jag klarade Indek-tentan och det är jag glad för. Orka betygshetsa, nej.

Ska jobba 05-14 lördag o söndag. Attans. Jag längtar till mitt liv hinner ikapp mig, det ska bli så jekla nice. Jag vet inte, finns inte så mycket mer att säga nu. Har två omtentor jag ska skriva varav en frivilligt (kanske..) och sedan har jag sommarlov. Hrm, jag menar jobb ;) Dagens skönaste får bli Mattias:
- Du då, ska du jobba i sommar?
- Naeh...

:D Lite avis faktiskt. Fan va nice med ett riktigt sommarlov!

080518

Feelings! Hundratusentals stycken! Hinner och orkar inte tänka på alla så känner i kroppen nu att den tar lite stryk.. Tokstressad inför alla tentor, allt jobb och allt som händer i framtiden inom kort. Borde tagga ner, andas!

Tentaperioden är ändå den roligaste och jobbigaste perioden i skolan. Mickan och jag kämpar på and we're getting good at it! Haha, ja.. vi har varit rätt tentiga idag ;) Satsa på Beta!

Ska försöka slappna av imorgon, återhämta och attackera Sanstat-tentan!!

I will be back :)

080515

Jajaja, jag vet att mitt förra inlägg var något negativt men tyckte jag hade en bra story på g...eller något ;)

Änywho, nu är det nya tag som gäller! Känner mig ganska pepp på plugg faktiskt (om jag jämför med vissa andra) haha lät som emo's julafton i skolan ungefär. Vad hörde jag, något om att gräva ner sig i ett hål, inte se något ljus osv osv. Tyckte jag var lite roligt ^^

Jag har i alla fall fått massvis gjort! Typ allt med Singaporeförberedelserna är klart (for now) kommer ju mer senare. Ska bara skicka in min csn-ansökan nu och få en till vaccin-shot. Mailat andra som ska till samma skola samtidigt som jag, så vi ska koka ihop någon träff här famöver, skoj! Sedan bara tanken på att jag ska flytta ifrån den här korridoren när jag kommer hem, det är ju underbart! Hoppas jag hittar någon riktigt nice lägenhet när jag kommer tillbaka...

Idag har jag suttit i skolan en stund och pluggat men det var så konstig stämning där så jag drog hem vid lunch för att fortsätta här hemma. Köpte en sallad till lunch och nu har jag gjort 1,5 extentor efter lunch. Ska bli fler innan denna kväll är slut.

Vad det gäller mina vänner, gräv inte ner er i hål och jag lovar att ljuset kommer snart!

080506

Den sjätte maj år tvåtusen(tjugohundra)åtta. Ja så kan det gå. Kom på att det faktiskt är maj och ja, det betyder ju tentaplugg i mängder och snart sommar! Nästan hela period fyra har gått och jag har varit ovänligast inställd till plugg, hur detta ska gå.. ja det kan vi nog ana. Men men.

Imorgon är det förberedelseseminariet inför utbytespluggandet. Hoppas det blir givande så jag får lust att åka iväg nu. Jag vet ju bara att jag ska åka, men vore kul att faktiskt vilja det också.

Händer inte mycket. Var i Enköping några dagar här, hälsade på farmor, träffade familj, mormor och Lisa så det var bra dagar. Jobbade lördags och jobbar hela helgen som kommer...

Känner att jag inte riktigt levererar här idag, kanske borde återkomma en annan dag när jag har mer funderingar ;)