081124

Ja så har tolv dagar gått och jag har skrivit min sista tenta för denna termin! Woho! Jag trodde nästan att denna dag aldrig skulle komma... Så idag är jag lycklig, det är 20 dagar kvar tills jag landar i Sverige, på onsdag åker jag till Tokyo.

Jag är även så galet inspirerad av Tim VanOrden's Running Raw projekt! Så sjukt bra! Jag vill bara hem, köpa pulsklocka, varma träningskläder och gå ut och springa skiten ur alla vägar som finns! Så vill jag laga massor av veganmat och bjuda alla på! Massor av frukt och grönt, vad underbart! Köpte en mango och organic minimorötter ikväll, mums!

Slängt en massa papper och böcker bland annat nu, när jag kommer hem från Tokyo ska jag slänga massa kläder och annat också, så jag får med mig ca 20 + 7 kg hem och det ska räcka... Pepp!

Super-pepp! Jag köpte en stickad tjocktröja och en mysig halsduk för att vara redo för kylan i Tokyo, can't wait!

Var glada människor, tänk positivt och njut av livet! :D

081112

Tiden den bara går! Så snart har det väl gått ett år... (rim) Haha, eller..ja. Den tolfte november är det idag och jag har skrivit min första tenta på NTU. Har ingen aning om hur det gick men det var en rolig upplevelse! Vi satt i en jäättestoor sal (min plats var 508..) där tre kurser satt och skrev olika tentor.. Eller ja, två olika tentor på tre kurser. De är effektiva, singaporeanerna! Lite väl..

Singaporeansk slogan (påhittad av mig): Om du inte kommer först är du en loser!

Detta går att applicera på ja, allt. Tunnelbanan, tentan, jobbet, bussen, matkön, krogen..osv osv. Lite annoying till slut faktiskt, haha.

Nåväl, över till de goda sakerna! Goda ting kommer alltid i tre! (Var har jag hört det, kommer inte på det!?)
Denna gång *trumvirvel* Resor!
  1. Tokyo
  2. Phuket
  3. Hem
Dock först tre andra (goda?) ting:
  1. Tenta i Human Resource Management and Entrepenourship
  2. Tenta i Organizational Communication
  3. Tenta i Graphic Communication

Så har jag med hjälp av John just fått en brilijant idé! Tripp till Göteborg i januari - weekend? I don't know, you tell me! Who's with me!? :D

Nu får det vara nog för denna gång! Cheers. (Oh på tal om Cheers, tack Jenny och Jasmin för fina kommentarer sist! *kram på er*)