090220

Jag drömmer mycket. Jag vet inte om jag kanske bara pratar om det ovanligt mycket, men jag vet ingen annan som har berättat att den drömmer så mycket. Jag vet, alla drömmer och vissa kommer kanske bara ihåg dem bättre. Men jag sover bra, och drömmer något jag kommer ihåg varje natt. Under årens gång så känns det som att drömmarna har fått mer betydelse, men det kan också vara för att jag har lärt mig/ tycker om att analysera dem också.

Här om veckan så drömde jag en hemsk dröm, precis innan jag vaknade för morgonen. Känslan genom hela drömmen var undergång, ja jordens undergång, tillsammans med familjetragedier och kaos. För att inte beskriva hela drömmen så kan jag i alla fall berätta vad som satte domedags-känslan, det var blixtar, snabba blixtar på en mörk himmel. Alla stod helt stumma och bara tittade upp på himlen. Sen var det lite som i filmen Indepencence Day (fast jag inte sett den på länge och var inte influerad av den) så samlades dessa blixtar och slog ner mot marken, varav en stor explosion och en gigantisk tryckvåg följde, som förstås kom emot oss. Oss, var då min familj och lite annat folk.

Inatt drömde jag något liknande. Jag var med två vänner, som jag tillsammans med dem har en stark knytning till stallet, så därför skulle vi då i drömmen sova på halmskullen. Det var mörkt ute och vi pratade som att det vore idag, och inte då när vi faktiskt var väldigt aktiva där ute i stallet, så vi pratade om att vi inte ses så ofta nu för tiden osv. Träplankorna som formar väggarna på denna halmskulle var väldigt tunna, så tunna så vi kunde se igenom den och därmed rakt ut på den mörka natthimlen. Där ser vi sen blixtar, som ett oväder är långt borta och det mullrade. Sedan sprids blixtarna ut (och inte samlas som i förra drömmen..) och slår ner mot marken. Varav, igen en explosion och en tryckvåg följde rakt mot oss. Jag kommer ihåg att jag tänkte "Det händer igen.." och samma undergångskänsla infinner sig, direkt efter så vaknar jag i tid att gå upp för denna morgon.

Jag vet inte om det är lönt att försöka analysera detta. Men det är just den hemska känslan som jag inte kommer ifrån..

090202

Den andra februari alltså, året 2009 började snabbt. Tycker om att tänka på våren, sommaren och hösten nu. Singapore lärde mig verkligen att uppskatta Sveriges årstider. Men våren är bra härlig, när luften fortfarande är sådär kylig men solen värmer när den är framme. Sen att det då går mot sommar är ju inte fel heller... :)

Än så länge går skolan bra. Jag läser mest i båda kursböckerna, måste börja få ner lite mer i skrift, skriva om Motivation och svara på frågor. Mer gruppmöten blir det också nu framöver. Mer träning också, riktigt skönt.

Helgerna är ändå bäst just nu. Snacka om total återhämtning från skola och stress, underbart! Nästa helg är redan påväg och den är här om bara 3-4 dagar beroende på hur man ser det. Blir en hel del plugg dessa dagar så jag kan lägga undan böckerna för helgen...

Still is the money problem. Jag skulle behöva ett extrajobb, men känner inte riktigt att jag har tid. Behöver pengarna det ger. Men mitt mål är att ha ett jobb under maj, juni, juli och augusti. Ska sätta igång och pyssla med mitt CV och personliga brev och skicka ut dem ööverallt, hojta om du har ett jobb till mig ^^

Oh, så måste jag ju berätta om mina darlings. De finns på Bianco, är röda, har en ca 4 cm hög klack och är redan älskade av sin framtida ägarinna..mig. De kostar 450 kr och eftersom jag är on a strict budget (note: budget, not diet..) så fick jag lämna dem i affären for now... I'll be back :)