090731:2Jag måste se dem.

090731

Uppdateringar.

Ja så vankas en ny månad och jag får för mig att skriva lite updates.  Den här månaden har jag mest jobbat. Nu har jag helgen kvar och sedan blir det semester med min underbaraste!

I onsdags fyllde jag och Tora 22 år! Det firades med tjejfest med temat Sweet as Sugar! Vi snaskade på klubbor, åt tårta och drack goda drinkar! Sedan gick vi ut på Debaser, kvällen blev lugn men mycket trevlig!! Det väntar nog fler tjejfester framöver, det var ju jättekul att Lisa kunde komma ända från Enköping också!

Jag tror inte så många läser här nu på sommaren. Dessutom är jag jättetrött... Det fick bli kort här idag.

Nästa vecka:
- skoköp
- Enköping!
- Hällefors!

090720

Did some thinking...

Jag har alltid sagt, sen jag började på Medieteknik, att jag även är intresserad av miljö, ekologi, näringslära, psykologi osv och att jag gärna skulle bli miljöforskare, beteendevetare eller dietist. Det som fastnat i mitt huvud den senaste tiden är att jag vill bli dietist. Gjorde misstaget idag och kollade upp lite utbildningar.. Jag har två år kvar på Media vid KTH... Jag har 3 år kvar av CSN stöd. En dietist-utbildning är minst 3 år... You do the math!

Jag vill inte hoppa av, alls, jag är väldigt mycket emot det. Snarare så måste jag bli mer pepp inför den utbildning jag redan går! Lite studiebesök och valhallavägen kommer nog att göra gott, dessutom ska jag läsa spanska i höst! Men jag vill fortfarande bli dietist. Ett år av CSN på den utbildningen i så fall... Jobba sig lite som civ.ing och spara ihop pengar till utbildning? Bo tillsammans med någon för att spara hyra? Ta ett relativt välbetalt extrajobb? Jag tror att jag skulle klara det.

Jag har dessutom funderat på ett lite annorlunda sommarjobb för framtiden, jag vill investera i instruktörsutbildning för klasser på gym. Det får dock bli en senare fråga när ekonomin ser bättre ut... Spara spara.

Kommentarer?

090718:3

Uppdatering.

Jag hade en underbar vecka i Hällefors förra veckan med Markus och annat folk. Riktigt roligt att få prata lite mer med Cillan, Markus brors tös, jag behöver lite mer vänner i Hällefors :)

Denna vecka har jag jobbat på 3 och varit (äro) sjuk i halsont.

Igår begravdes min kära gammelmormor Anna som somnade in 92 år gammal, sov gott gammelmormor...

Londonresa för pappas 50-årsdag är bokad, såsom musikalen Fantomen på Operan. Mor och far, Malin och Thomas, jag och Markus åker, det ska bli otroligt roligt!

Semester om ca 2 veckor. Underbart att få hela lediga veckor med Markus :)


090718:2

Och så var vi där igen...

Läste ett gammalt blogginlägg av mig då jag tog upp mitt problem med att jag vill ha allt. Igen har denna obehagliga känsla börjat gnaga i mig. Jag vill ha lycka, kärlek, roligt, nyttigt, aktivt, mycket...allt. Prestationsångesten stiger mig upp över öronen, den syns nog inte utåt för jag försöker inte vara bäst, jag försöker bara hänga med.

Jag vill ha hälsa, kondition och styrka. Jag vill ha vänner, socialt liv, roligt, pojkvän och familjen nära mig osv. Jag vill ha bra betyg, ett bra jobb, ett jobb jag trivs med, tjäna pengar. Jag vill ha äventyr, aktivitet, resor, upplevelser.

Jag vill att någon ska tycka om mig, någon ska älska mig, någon ska vara stolt över mig, någon ska stötta mig, någon ska pusha mig, någon ska hata mig, någon ska känna att jag tillför något i den personens liv också...

Människan är egoist? Alla vill synas, alla vill bli förstådda, alla vill att någon bryr sig. Men jag känner mig så jävla egoistisk.

Jag har det mesta av vad jag vill ha och jag är galet tacksam. Men ändå fattas mig något, kanske är det detta som med ett annat namn heter drivkraft? Vilja, visioner och mål med livet. Eller är det otänkbart och otacksamt?

090718


090708

Updates.

Nej det blir fan inte mycket uppdateringar här nu på sommaren...

Jag har jobbat min första heltidsvecka och just nu är jag i Hällefors hos Markus. Syrran fyller år imorgon och jag och Tora försöker planera vår lilla tjejgrej till vår födelsedag.

Jag är inte ett dugg pepp på att skriva här just nu. Jag har det inte svårt längre ;) Det är då det är som roligast att skriva. När allt rullar på så finns inte så mycket att säga...

Det är sommar, jag mår bra. Hade.