090331

Ingen som känner mig kan väl ha missat att jag pratar mycket, speciellt mycket när det gäller kostval, djurrätt, musik, skola, pengar och att analysera mig själv...

Förstås begränsar jag mina samtalsämnen med olika personer av olika anledningar. Jag pratar om allt med ett fåtal människor och dessa är min familj, Lisa, Mickan och nu Markus. Just nu ikväll kom jag på en stor grej. Jag måste fördela mitt överdrivna snackande bland mina vänner. Jag är ju inte ute efter att trycka ner någon, jag behöver bara få ut mig allt som springer runt i mitt huvud annars blir jag tokig! Men att bara prata med en kommer inte få önskad effekt. Jag vill ha diskussioner, förslag, jag vill lyssna och fråga. Just nu känns det som att jag tynger ner en, och det känns inte bra alls... Jag måste bli bättre på att höra av mig till alla mina bästa vänner!

På tal om att prata... Efter ett litet antal arbetspass på 3 så har jag verkligen kommit igång att prata där med. Respekt har jag fått för dessa som jobbar med detta heltid, och jag hoppas jag blir tillräckligt bra jag med tills det är dags för mig i sommar.

Jag behövde bara, få ur mig detta som sprang runt i mitt huvud för att kunna sova ^^ Puss på er.

090329

Just nu sitter jag hemma hos Markus i Hällefors. Markus är på jobb just nu och jag ska åka hem imorgon rätt tidigt. Tänkte fördriva ltie tid med att skriva. Känns inte som att det hänt så mycket speciellt. Jag är klar med utbildningen på 3 och har nu börjat jobba, gått bra hittills. Börjat två nya kurser varav den ena verkar vara en riktig monster-kurs. Jag vet inte rikitgt hur jag ska göra för att hinna med allt så stressen verkar ju krypa sig på igen. Jag ska försöka ta allt lugnt och tänka mycket på den kommande sommaren.

Ja sommaren. Jobba. Metaltown. Sol. Markus. Bad. Enköping. Tälta. Mys. Såklart mycket mycket mer!

I påsk blir det Hällefors och spelning, sen blir det Enköping, påskafton och mammas födelsedag.

090312

Vad hände? Jag vet faktiskt inte själv, allt och ingenting.

Uppe i 220 km/h i livet och hinner inte med något annat.

Plötsligt saktar det ner för en liten paus och det brister...

Har inte tid för känslor som rädsla, vill ju inte vara rädd.

Jag tror jag behövde det här, kanske förstår bättre nu.

Urladdning, nu tycker jag att vi kör igång igen..

Är du med?

090310

Jag vill bara dela med mig av alla goda nyheter, lite sol i detta snöväder!

- Jag har stressat i 9 dagar och nu är det slut med det.
- Två tentor är gjorda och alla rapporter inlämnade.
- Nu kan jag gå heltid hos 3 och koncentrera mig på det.
- Det är fredag om ca 3 dagar och då kommer Markus hit!
- Tentapub på lördag.
- Ska börja jobba och tjäna pengar :)
- Ska planera sommaren... :)

Men nu, nu ska jag sova.

090309

Vilken blåsning alla som skulle se Metallica åkte på igår. Tråkigt som tusan, speciellt för såna kompisgäng som åkt flera timmar mot Stockholm för att besöka Globen. Kompensations-konsert i maj hörde jag dock, det var ju bra. För alla er som skulle på Metallica igår och inte ser på Nyhetsmorgon nu så kan jag berätta att Lars Ulrich ber om ursäkt i tv i alla fall.

Jag gillar Nyhetsmorgon, typiskt bra start på morgonen. Förutom när de börjar slänga kött i ansiktet på en via middagstipsen. När jag har lite att göra någon gång så ska jag skriva in och be dem, för alla veggisars skull att sluta visa slakthus och liknande så tidigt på morgonen. Jag vet att det också är bra, för vissa kanske börjar tänka då att det är rätt sjukt.. Som i fredags, tror jag det var, när de visade från en kycklinguppfödning, ser ni hur jävla sjukt det är?? Jag hoppas att alla som såg det fattade det, den lilla jävla ytan och det korta värdelösa liv de får. Sjukt att vi som moderna människor förtrycker djur på det viset.

Jag plockade upp en enkrona på tunnelbanan igår, den var inte min från början. Det är en lyckoslant. Ja, jag insåg att det måste ha sett dumt ut och att den är jättesmutsig och så vidare. Men min hjärna hade bestämt sig för att det var en lyckoslant och att om jag inte plockade upp den så skulle jag inte klara tentan idag. Konstigt nog så blev jag mycket lugnare efter att jag plockat upp den... Än idag när jag vaknar då är jag inte stressad eller nervös som jag brukar vara på tentadagarna.

Nu ska jag äta frukost.

090305

Just nu drömmer jag ingenting. Det är väldigt ovanligt, men jag ska förklara varför...

I helgen var jag i Enköping med Markus, träffade familjen och bästa vännen. Fullt upp med hemmakväll, utekväll och lite födelsedagskalas. Hem till Stockholm i söndags och förberedde lite för måndagen. I måndags började jag min utbildning på 3. Det var stopp i tunnelbanan så blev en timme sen på första dagen, bra jobbat SL! Dagen var lång med mycket info. Så har dagarna varit denna vecka fram till idag. Varit på 3 från halv nio till ca fyra om eftermiddagarna. Sen hem, äta och tentaplugga till ca kl 23 och sedan däcka. Det är därför jag inte drömmer! Jag sover intensivt i 7 timmar tills det är dags igen. Jag har en tenta imorgon kl 9 och en på måndag kl 15. Så det blir plugga hela helgen. Sen ska jag gå på utbildning på 3 i två veckor till innan jag börjar jobba, parallellt med skolan då förstås.

Det är fullt upp, roligt och jag är glad och pepp! Kändes som vår idag också, utmärkt. Kan inte bli bättre :) Eller jo, Markus skulle ju kunna vara här ^^

Nåväl. 3? - kanske du undrar? Jo, javisst. Jag ska extrajobba där är det tänkt, på kundservice - närmare bestämt teknisk support. Riktigt roligt gäng som går utbildningen nu och riktigt goa coacher, stormtrivs. Och ja, jag ska hitta tid att plugga, jobba, träna, träffa Markus, vänner och min familj ibland. :) Det går!

Nu ska jag tentplugga vidare! Tjoh!