Back in town.

Det var en snabbvisit i Enköping. Direkt hem till systeryster med karl och vovvebarn för kräftskiva med hela skaran gårdsfolk. Det var trevligt, men ännu trevligare att sitta inne i en mjuk soffa, ett glas vin och bara prata med systeryster. Helt magiskt så tog jag och syrran hem tipsrundan också, med vår briljanta taktik: Vi går den på under 10 min! (typ) Vilket innebar en hel del randomkryssade frågor. Roligt!

Skjuts hem till Stokholm denna dag med mamma och pappa i husbilen. Pappa hjälpte oss sätta upp lite spegel, tavla och hyllor då det krävdes slagborr för detta... Fika oss lite och nu väntar vi på att ikväll inta Grönan, efter en liten rundvandring här på Kungsholmen. Trevligt mysigt!

Ses!

Jo tack jag lever.

I dubbel bemärkelse. Vi har flyttat till Kungsholmen nu "Vårt Kungsholmen"... Det är underbart. Underbar utsikt från våra tre fönster, underbar ny soffa har vi köpt, underbart att få boa på riktigt med Markus, underbart att..ha allt detta som gör vardagen till vad den är och just nu uppskattar jag varenda sekund av den.

Förutom sekunden igår när mitt knä, once again, hoppade ur led på jobbet... Det är inte bra än, köpte ett knästöd på apoteket idag. Med endast mindre än 3 veckor kvar till milen, så är den hotad av mitt dåliga knä. Blä. Men vardagen, den förblir underbar.

Idag fixade jag och Tora lite papper inför vårt exjobbande, är vi klara i februari? It is yet to see. Annars har jag städat idag, eftersom joggingturen uteblev (knäjevel), och päronen kommer på besök i helgen. Nu ikväll fixade jag och Markus tacos och film, underbar film, underbart mys. Filmen är Flickan från Ovan, och jag är sjukt berörd just nu. Vi har inte sett klart än, men vilken film, säger jag bara.


Hälsningar från "Kvinnohuset"