Fylla sig nåt år

1 år eller 1 dag. Det är olika hur man ser på det där med att fylla år. Jag tycker att jag blir en dag äldre, men krogarna verkar tycka att man blir ett helt år äldre... 23 år imorgon alltså. Kl. 23:27 den 29 juli 1987 föddes jag på BB i Uppsala. Stolt(?) mamma Carina och pappa Björn, samt syster Malin, 2 år och 20 dagar äldre.

Packat hela dagen har vi, sedan åkte vi in till SKHLM för att shoppa lite? Markus ville gå lite för sig själv ett tag, I wonder why! :D

Sedan var frågan, innekväll, drinkar eller utekväll? Verkar bli innekväll, men ack så mysigt ju. I have plenty of days att gå ut och partaja! Speciellt nu när vi flyttar närmare stan med 1 (EN) mil!! Får se hur det blir med morgondagen, Grönan om vädre tillåter... annars vadå? Tipsa!

Ska i alla fall försöka få med mig kameran så det blir lite kul bilder :) Ikväll får ni dessa:


Flytta på sig

Idag vaknade vi utvilade, åt en mumsig frukost och satte igång med viktiga saker. Vi adressändrade, fixade csn, beställde böcker (åt Markus) och var allmänt duktiga. Tog oss iväg och köpte flyttkartonger, kom hem och började tok-packa ihop lägenheten. Kom en bra bit faktiskt!

Hittade en fin soffa på Jysk, åkte iväg och satt i den, beställde den - yay! Bäddsoffa också, så ni goingar hemifrån våra respektive hemstäder kan få sova över någon gång. Åt thai, blev mätta och begav oss hemåt. Efter nästan en timme framför Youtube med frallis-filmer så blev det även en joggingrunda á la Anna i Fruängen.

Imorgon fortsätter ihopplocket av lägenheten! För er som missat det så flyttar vi till Kungsholmen i helgen, bra gött!

Over and out.

gnatt!I'll be back in the morning...

Tack Kjelle & Co

För den här sommaren! Det har varit roligt att jobba 10 timmar om dagen i 30 graders värme. Men nu är det över, och det blev med det ca 15 grader istället... Hm!?

I alla fall. Vi har sålt sjukt många bordsfläktar och insektsdödare så sommaren har varit sommar för många! I juli blev trycket i butiken lite mindre på grund av semestrar och vi har passat på att städa, inventera och umgås. Det är bra roligt att kunna prata lite med sina kollegor under dagen också. Kjelle har sjukt många bra medarbetare och alla går bra ihop. Nu ska jag ha semester i två veckor med älsklingen. Välbehövligt, välförtjänt - underbart.

Så Kjelle, tack för sommaren! Men ring mig inte de nästföljande 13 dagarna...


bild: www.kjell.com

Ronery...

So ronery! Allt började för flera veckor, nästan månader sedan. Jag fick flashback efter flaschback och visade Markus vår film sen Göteborgsresan med TE2. Sedan dess har jag jobbat heltid. Sprungit om kvällarna när jag orkat och har både hunnit vara i Enköping över helger och har haft Markus föräldrar här på besök.

Allt har gått i ett. Dessutom har jag haft många livsnödvändiga och existentiella tankar på senaste. Jag tror att mitt psyke och hela mitt jag är redo för förändring. Om mindre än ett år är jag färdig civilingenjör. Can't wait. Markus och syster min är plugg-sugna och tittar på/ kommer in på passande utbildningar. Jag vill göra om allt från början, men ändå inte.

Okej, vad jag försöker säga är att: I'm ronery utan min blogg och små menlösa uppdateringar. I think I'm back.