Fredagsmys i Enköping

Ska strax ta tåget till Enköping! Tacomys med familjen denna kväll, träffa Lisa imorgon och vem vet vad mer Enköping har att erbjuda!? Ett tag sen jag var hemma, ska bli kul :)


Missa Cheekabee.
Bilden är ca 1 år gammal, från när syrran hälsade på precis när jag kommit hem från Singapore.

Sambo

Eftersom jag slår slag för mina vänner denna kväll så måste jag ju även slå ett stort slag för min vän med ordet pojk- framför!

Som de flesta som läser denna blogg vet (för att de även kikar på facebook).. så ska vi ju bli sambos! För er som undrar var vi ska bo så är svaret i Bergshamra, i min lilla lya, tills slutet på april. Men det skriver jag mer om sen... Så ja, 1 år har vi varit tillsammans, vi har åkt 50 mil varje helg och därmed spenderat ca 10 h av vår helg på tåg, buss och Örebro station. Vi har lagt ungefär 1000 kr var i månaden på att åka till varandra.

Vi är grymt glada över att ha fått chansen att kunna flytta ihop!

pöss

Det blir awesome! Love!

Hypocrisy + Scar Symmetry

Härlig kväll! Efter en mycket konstigt seg dag...

Mötte föstås upp Clara även denna kväll, för att slå följe till Klubben där Hypocrisy och Scar Symmetry spelade!

Scar Symmetry
Suddig bild på Scar Symmetry.

Clara och moi.
Brudarna!

Hyp
Peter och därmed Hypocrisy. Första gången jag såg dem, sweet!

Toppenkväll!

Long lost friend

Efter en liten bloggtorka så tänkte jag dra igång igen med ett inlägg om mina vänner.

För någon vecka sedan så träffade jag Emilia igen, efter minst 6 månader. Vi åt scones och drack te och pratade i timmar. Emilia och jag jobbade på 3 samtidigt, och slutade ungefär samtidigt. Jag tycker det är sjukt roligt att prata om allt mellan himmel och jord på det viset! Long lost friend 1.

Igår träffade jag Clara igen, efter minst 4 år. Ja, fyra år. Galet roligt, vi "afterworkade" typ och gick till O'connells, Axess och Medusa i onsdagsnatten. Trots det långa uppehållet så fann vi oss också pratandes om allt mellan himmel och jord. Mycket roligt, superkul att vi har kontakt igen! Long lost friend 2.

På lördag ska jag träffa Lisa för en fika i Enköping City. Vi sågs för inte så länge sedan, men vi har kämpat med vårt distans-vänförhållande i snart fyra år med. Det som är så gött med Lisa är att vi beter oss precis som vanligt när vi ses, det är få som känner mig så bra som henne och vi har mycket bakgrund gemensamt! Long lost friend 3.

Padraíg och jag har våra stående, fika/lunch/middagsträffar. Vi bodde i samma korridor på Gärdet på den tiden. När vi ses dricks det ofta vin och äts veganskt! Nästa träff blir det middag + vegan cupcakes, nom nom! Long lost friend 4.

Jag hoppas på att få ihop en tjejträff med mina forna TE-tjejer, Jasmin, Jenny, Johanna och Sofia under påsken. Vi har väl inte setts mycket på snart 4 år heller. Uppdateringar är en nödvändighet! Hörde jag talas om brunch? Får se vad det blir. Long lost friends 5.

Ingen nämnd ingen glömd? Äh, jag kommer ihåg dig nästa gång ;)

Kram på er alla!