Produktiv

Väldans vilken produktiv dag hittills! Hunnit få klart labb 6 i Programutvecklingstekniken OCH skrivit klart mina Prosam-dokument! Det sista jag skrev funderar jag på att lägga upp här på bloggen eller i en fil nånstans som ni kan hämta om ni är nyfikna. Uppgiften var för oss gamlingar som går i årskurs 4 att skriva om vår utveckling som skett sedan ettan på KTH. Personlig utveckling, mognad, färdigheter som införskaffats och så vidare. Jag trodde att det skulle bli en riktigt tråkig uppgift att skriva men det visade sig att det var riktigt kul!

Klockan är innan lunch bara och jag har möte klockan 13... Vad ska dagen bjuda på sen? Kanske kika på labb 7 i Prutten, göra något för IUM:en, fixa med Uttrycks ekonomi, ta en springtur, tvätta och städa lite? I'm on a roll!

Vad göra?

Bah! Vad göra med barret?

Vill klippa (och färga?) barret hos bästaste Stina på
Holland Hair snarast!Göra det gula blondare eller brunare?
Behålla längden, klippa upp eller kortare?
Snedlugg, hellugg?

Livsnjutarn?

Helgen var rätt så nice. Helt oplanerad och bara full av mys!


Lördag och strålande sol. Äntligen balkongmys med älsklingen!


Halvdag med flickorna i söndags. Glasstop på Montis i Gallerian. Shopping OCH glass!!!

Eftertänksam

Tankar under dagens gång:

Ca. kl 10: "Jag älskar Markus och det är underbart att vi får vakna tillsammans varje dag nu!"

Ca. kl 12: "Det är jättevarmt ute!"

Ca. kl 13: "Vill inte gå in och sitta i en datasal!"

Ca. kl 15: "Wow, det funkar fortfarande...snart kommer det att skita sig..."

Ca. kl 17: "Äh, vi tar det imorgon..."

Ca. kl 17:30: "Ska jag shoppa det där...näeh.."

Ca. kl 19: "Jag önskar att jag fick göra om, och göra rätt..."

Ca. kl 20: "Snart exjobb, underbart! Snart ut i arbetslivet, underbart! Full av energi, inspiration, motivation! Men inte för det jag gör just nu..hm.."

Ca. kl 20:15: "Jobbigt att få fram den personen man är i olika sammanhang, hur är jag, vem är jag, vad vill jag?"

Ca. kl 21: "Skönt med lite avkoppling, Desperate Housewives......."

Ca. kl 22: "Jag ska utsätta mig för massor av saker jag kan lära mig av, jag tänker aldrig vara rädd för det jag vill, jag ska kämpa och jag ska.."

Ca. kl 22:30: "Vad vill jag, vem är jag, hur gör jag, när ska jag..?"

Slutsats: Kvällar do you good.

Tekniktipset!

Innan jag ger mig in på småelektronik eller antennteknik i mitt tekniktips a la Kjelle så smygstartar jag med till exempel som senast, högtalare och Fråga Kjelle-boken. Eftersom jag jobbade denna helg som var så är det dags igen.

Något får mig att småle inombords och vilja rekommendera dessa för kunderna. Det är inte tekniken i sig som gör det. Det är ytligt nog det yttre attributen. 2,5" externa hårddiskar i 10 olika görsnygga färger!

Endast 699 kr för en 320 GB och 949 kr för en 500 GB!"Verbatims bärbara 2,5 tums-diskar erbjuder goda transport- och backupmöjligheter i ett mycket litet och lätt format. Diskarna väger endast 150 gram och drivs direkt från USB-porten. Hårddisken levereras med Nero BACKITUP 4 Essentials som erbjuder enkel synkronisering och backup. Kan även göra en komplett kopia (image) av din hårddisk så du slipper installera om Windows om olyckan skulle vara framme." [www.kjell.com]

Visst vill du ha en, bara för att den är snygg?

PS. Dessa diskar i dessa coola färger rymmer 320 - 500 GB. 250 GB finns i silver.

Pustar ut

Efter en CRAZY vecka förra veckan, en GALEN flytthelg förra helgen och en UTMATTANDE vecka denna vecka så sitter jag nu här, inför min jobbhelg. Idag redovisade jag laboration 4 i Programutvecklingsteknik. Sedan begav jag mig till John Wall vid NK för att köpa lite spackel och färg med dess tillbehör. Efter att ha ringt pappa en ca 10 ggr så köper jag också hem grejer för en taco-middag imorgon - då mamma, pappa och syster kommer hit!

Ikväll har jag tvättat, diskat, dammsugit, dammtorkat, spacklat, målat, packat upp kartonger.. :) Nu pustar jag ut med lite chill med dator och tv i sängen.

Längtar efter att träffa min bästaste familj imorgon!!!


Första och sista

Första och sista gången var det jag fick se Despised Icon. Det var första gången de var i Stockholm dessutom. Första och sista? Som Markus säger, man får väl hålla koll på vad medlemmarna hittar på nu istället!

Peter, Markus bästa vän, kom från Västerås till oss i onsdags för att se Despised. Lite piff och ett glas rosé för mig, lite mat och en öl för dem så åkte vi in till Slussen, vidare mot Gullmarsplan och Klubben.

Trevlig kväll var det indeed.


Uttrycks releasefest

Denna releasefest ägde rum i måndags och bjöd på en del skoj. Uppslutningen var helt okej och kvällen rundades av med en tävling. För att få tag på ett exemplar av Uttryck så maila mig eller skriv en kommentar vettja!
Flytt

Nu är vi flyttade! I alla fall lite halvt, då Markus ska flytta sina grejor från Hällefors nu i helgen. På grund av flytt och tokmycket att göra i skolan så har jag inte bloggat på ett tag och jag misstänker att det blir dåligt med det veckan ut tyvärr.


Tummen upp, med flyttskada, i gamla lyan.

Men nu bor vi som sagt i Fruängen och trivs jättebra! Hurra!