090830

Summer has come to an end.

Jag har haft lite över tre veckor ledigt med Markus nu. Det har varit underbara veckor och vi har varit i Hällefors, Enköping och Stockholm. Träffat nära och kära och gjort en del kul. Kräftskiva, Grönan, shoppingrunda, springturer..osv. Vi har fått känna på lite vardag tillsammans och det har varit riktigt nice! Nu ska jag sakna honom i ca tre veckor innan vi får ses igen.

Men, jag har en känsla av att det kommer att bli fullt upp ett tag framöver med skolstart och allt! Idag sprang jag och Tora Tjejmilen, det var den första för oiss båda och det var riktigt roligt! Jag fick en riktig endorfin-kick efteråt och har mått galet bra sen dess idag. Nu finns riktig inspiration och motivation för att träna vidare och förbättra denna tid!

Ja, så inriktningen Tryckt kommunikation börjar imorgon, tillsammans med lite Spanska på måndagar. Vi har ju även Mottagningen som fortsätter med t ex ÖB-labb imorgon och n0llepubrunda på tisdag! Sweet sweet.

090813

Fredagen den 13:e?

Nej för det är torsdag idag. Men dagen har varit som en otursdag ändå. Natten till idag så drömmer jag en så hemsk mardröm som aldrig tidigare, jag vaknar och läser lite, har svårt att somna om och saknar Markus så galet mycket!

Sedan börjar dagen. Trött, jobb väntar... Måste fylla på mitt Access-kort med en vecka. Jäklarns... Det är dyrt att åka lokalt i Stockholm. Okej, tunnelbanan går om 8 min, kan fixa detta i lugn och ro. Efter två försök inser jag att den f*rbannade j*vla kortläsaren inte fungerar. Måste köpa en vanlig biljett för att komma till jobb (40 kr) Fan... Anländer till jobb.

Trevligt att träffa Jossan igen som redan sitter och jobbar, hejar. Pratar lite strunt om jobbet och börjar sedan jobba tillsammans med Dan och Cozette som också anlände samma tid. Dagen visade sig bjuda på långa, krångliga, jobbiga, svåra och allmänt dryga samtal och ärenden... För alla! Brukar sluta dagen kring 70 samtal, denna dag bjöd på 49!! (+ 9 ut) Men jisses.

Det har även åskat, störtregnat och varit en allmänt dryg dag. Saknar Markus helt galet, en mardröm och dålig dag gör det inte lättare...

Förhoppningsvis tar vi igen denna dag nästa vecka med superbra saker gånger tio!

090812

Back in town.

Yes, jag är tillbaka i storstan, bara för att finna den...exakt så som jag lämnade den. Det blev två dagar i Enköping och sju dagar i Hällefors, det var fint det. Ledigheten har bjudit på nära & kära, sol & bad, kräftskiva & dryck,underbara dagar & nätter och en springtur.

Väl hemma väntade brev från Tjejmilen, massor av olästa mail, jobb-bokning den helgen jag INTE vill jobba. Tack Academic... Och jobb förstås, men detta jobb har jag valt själv tors - sön. Men jag gillar inte att bli uppbokad när jag inte valt det själv... Annars ska det bli kul att komma tillbaka till jobb och kollegor!

Moroten som väntar är ju Markus som kommer hit på måndag. Ska försöka hitta på lite allt möjligt, museum, Grönan, vänner, utekväll och kanske blir det en helg i Enköping. Allt detta OM jag får vara ledig...

Money money money, just for funny...in a rich man's world...