090129:2

Den här kvällen blev inte så bra... Länge sedan det var så här. Kanske behövde rensa ut lite gammalt för att få plats med allt nytt i mitt liv.

And so another journey has come to an end
Another moment passed that will not, will not, come again
Resting in the shade of oak, so it has always been
And its true that I'll miss you but I'll see, I'll see you again I'll see you again

Embrace this joy, this pain
Don't miss this chance, it will not come again
You mean more than you may ever know
Don't linger where the moss slowly grows

There are so many things I wish I could've said
It might not have changed your mind but sometimes we just need hope alleged
Above the mountain shadow, the sunset dimly glows
The oaks will look down on our heads forever and our dreams will be no more
We should not ever let them go!

Embrace this joy, this pain
Don't miss this chance, it will not come again
You mean more than you may ever know
Don't linger where the moss slowly grows

I remember those summers stretched on without end
Future comes so loudly and the oaks, the oaks were silent then
Silence forever, conversations in my head
Might not have changed your mind but if we'd spoken,
Here's what I'd have said, Here's what I would've said:

Embrace this joy,this pain
Don't miss this chance it will not come again
You mean more than you may ever know
Don't linger-where the moss slowly grows

090129

Idag har jag haft en bra dag.

Men den förstördes just.

TV-licens-kärringen ringde. Jag kan inte ljuga så snabbt. Tack för den, f**tjävel. Arg är jag. Jag hatar TV-avgift, speciellt nu när jag inte ens har pengar så jag klarar mig denna månad. Speciellt som fattig jävla student. Jag slänger hellre ut min TV, jag klarade mig jävligt bra i Singapore utan den.

Jag hatar henne, och jag vet inte ens vad hon heter.

Nej, jag överreagerar inte.

Kan det inte bli fredag nu bara...

090128

Det går bra nu. Jag åker till skolan på föreläsningar, jag läser hemma och hänger med rätt bra om jag får säga det själv. Har även kommit igång med träningen igen vilket är såå skönt, nära och bra är det också ute i Kista. Har ett coaching-pass inbokat imorgon, så tänkte jag stanna och köra ett spinningpass efter. Annars blir det plugg, tvätt och städ imorgon... förbereda för fredag och helgen...

Längtar till fredag, vet att det in te är långt kvar..det är bra. Det känns lite läskigt nu när allt är så bra. Alltså skolan går bra, jag mår bra, träning går bra, fritiden..går bra ^^ Nu kan ju saker bara börja gå fel... eller? Hoppas inte.

Det märks att jag inte tänker så mycket nu heller, alltså på jobbiga saker som jag inte borde tänka på som jag brukar. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Men syrran har ju börjat skriva blogg nu så måste ju hålla uppe mina inlägg jag med ;) Lovar att jag ska bjuda på ett riktigt saftigt inlägg snart i framtiden...

Blev så glad här om dagen när Lisa ringde. Hon pluggar ju till lärare och skulle nu skriva en argumenterande uppsats och hon hade dessutom valt ämnet veganism :) Jätteroligt tycker jag, ses den 28 feb förhoppningsvis. Blir långt mellan gångerna :(

Jag är lite hemlig ^^

090123

Attans, om jag hade skrivit här igår så hade jag hållit mitt 10-dagars intervall. ><

Äsch, nu var det inte därför jag ville skriva heller utan för att det är en del som har hänt sen sist igen och jag vill skriva av mig lite.

Förra helgen var jag i Hällefors och boade hos Markus. Supermysig och helt enkelt galet bra helg!  Hällefors är litet men rätt mysigt och gulligt. Ca 25 mil dit från Stockholm så det blev en liten resa där... Men så värt. (inte bara för att se det lilla samhället, nej..) ^^

I måndags så började skolan igen. Jag, Cissi, Tora, Jim, Markus, Johan, Alexander, Peter och några till från Media hänger i Kista denna termin. Riktigt schysst gäng är vi! Riktigt bra kurser verkar vi läsa också ju, just nu är det Systems Theory och Knowledge Management. Inte så ovan att läsa kurser på engelska så det är ju också bara positivt. Kista verkar också helt okej, lite farligt att plugga så nära Kista Galleria bara, får hålla i pengarna...

Denna helg spenderas lite i Stockholm, dvs idag och ikväll, och lite i Enköping. Föräldrar som kommer hem från Thailand och syster + hund som måste rastas ^^ Blir nog hemresa på söndag eller måndag.

Jag mår oförskämt bra, men jag tänker njuta av den här tiden! Högerklicka...Spara.

090112

10 dagar har gått. Både väldigt lite och väldigt mycket har hänt. Denna långa ledighet har fått mig att bli, ja..lat. Jag hatar det. Jag sover länge och känner inte för att göra något alls om dagarna. I alla fall förra veckan var det så. Men som sagt, change is in the air. Skolan börjar nästa vecka så denna vecka måste jag fixa lite och försöka leva lite.

Förra veckan var blank, förutom helgen. Jag tror jag leder spontanitets-tävlingen 2009 just nu eftersom jag tog 22-tåget till Örebro i fredags, beat that! Gick ut på Stallyktan (tror jag det hette..) mysigt ställe i alla fall, och hade hur roligt som helst! Toppenkväll från kl 21 och tolv timmar framåt haha. Snurrigt värre...^^ Lördagen tog jag tåget tillbaka till Stockholm, för att dessutom plocka upp Lisa i Enköping på vägen! Men vem står inte vid tågdörrarna i Örebro om inte Sara, som jag träffade för första gången i SIngapore i höstas! Helt galet, vilken liten värld! Det var jätteroligt att prata hela vägen till Stockholm, trots att jag förmodligen var ganska dryg - så trött och uppspelt som jag var.. ^^ Lisa fick ta hand om mig väl framme i Stockholm. Tills jag kommit hem och fått duscha och äta nå. Sen var jag igång igen! Jag och Lisa gjorde oss i ordning, lagade mat, åt och drack medan vi pratade om allt och funderade på om vi skulle gå ut eller ej. Det blev att vi stannade inne, men hade askul! Lyssnade på gamla goda 90-tals hits av våra gemensamma forna idoler och pratade minnen. Vi ehm, sjöng (läs: skrek) med i låtarna också så om en granne råkar traska in på min sida: Förlåt! Men vi hade så kul :) TACK Lisa för att du är min vän! Som sagt, vi ska ju till och med ha barn ihop ;)

Åh, vilken helg fylld av adrenalin, endorfin, nervositet, glädje och nostalgi. Bäst..

Nu ska jag leva lite mer, hej!

090102

Change is in the air. Vi har mött nyår! Hoppas att alla hade trevligt, det hade jag i alla fall. Vi började med middag hos Cissi och sedan åkte jag och Mickan till Bromma för tolvslaget. Jag började åka hem vid 1:30 och var hemma vid 3:00 - Sthlms lokaltrafik va?

Idag har jag varit på stan bla bla. Det viktiga är att det snöar och att jag har klarat alla kurser i Singapore, fick även hyffsade betyg! Lika glad för det är jag, men gladast är nog räven... Jag har bakat chokladmuffins som jag ska bjuda min kära familj på imorgon! Hela gänget kommer hit, mamma, pappa och Malin. Sen stannar nog Malin kvar för kvällen och natten, får se vad vi kan skrapa ihop för galej :) Systrarna K11 i Stockholm 3 januari 2009 ^^

En hel del tankar. Men jag ska skaffa mig ett tidsfördriv, läsa en bok eller sticka en halsduk eller något. Snart börjar ju även skolan. Varav en av mina 4 kurser har blivit schemalagd.. Ehm. Fix, please. Ser ut som jag börjar kring den 19:e just nu men en kurs ska ju till, så vi får se. Till dess i alla fall, så är jag ju i Stockholm, ensam i min lilla lya - så ring för all del! :) Jag ska försöka ringa jag med.

Något som i alla fall redan är ringt, är det nya året, ja inringt. Hej 2009!