underbart

Ja, det är ju inte särskilt många som läser här. Men å andra sidan är det medvetet, gör inte reklam för min blogg. Då skulle ju människor som känner mig känna mig allt för bra så att säga... Eller? Nåväl, jag skriver väl här för att först och främst få skriva av mig och för att uppdatera gamla vänner som kanske inte träffar mig lika ofta nu ;)

Sen sist har det säkert hänt mycket... Men outstanding händelser är väl bland annat en till korridorsfest som ägde rum förra helgen. Galet bra fest! Om man bortser från diverse stölder och att det var ohyggligt stökigt i korridoren efter! Ibland de diverse stölderna så försvann min iPod (som många redan fått höra, min bästa vän), Fredriks mp3 och en killes visakort. Lyckat. Min skål #2 gick sönder också - enligt traditionen hittar jag den dagen efter i 2 skärvor på golvet! Awsome.

Jag har dessutom haft tentaveckor och skrivit en elektroteknik-tenta, igår. På måndag går den sista tentan av för stapeln och den kallas Diskret Matematik. Så jag tror, nästan, att jag klarat hela ettan utan något eftersläpande till tvåan! Woho! Sommarlov - here I come.

Min bästa vän, del 2. Eller nåt? Jag införskaffade i alla fall en Sony mp3 igår. Fy jävlar vilket grymt jävla underbart ljud! Ljudorgasm som jag för tillfället så fint uttryckte mig igår. Men det är sant! Anna is back. :D


För den som undrar var jag håller hus i sommar kan jag berätta att jag kommer nog vara 70% i Enköping och kanske 30% i Stockholm dårå. Så tveka för fan inte att ringa ;D Puss hej för denna gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback